ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «τρένο» σφύριξε τρεις φορές! (vid)

Σαν σήμερα το εμφατικό “διπλό” του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς!

Published

on

29 Απριλίου 2018. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από τέσσερα χρόνια, στο φινάλε της σεζόν του κλεμμένου πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Super League και τον… διαλύει με σκορ 3-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Βέβαια, ο Δικέφαλος θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο κομμάτι του αγώνα από τη στιγμή που το σουτ του Δώνη στο 18΄ σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είπε “όχι” στο σουτ του Μυστακίδη, με τους “ασπρόμαυρους” να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 27΄ με σκόρερ τον Πρίγιοβιτς!

Στα επόμενα λεπτά, ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ με Μακ και Πέλκα ενώ η όποια αντίδραση των γηπεδούχων δεν είχε αποτέλεσμα ελέω Πασχαλάκη, με τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να “κλειδώνουν” τη νίκη στο 65΄ με το δεύτερο γκολ του Πρίγιοβιτς ο οποίος δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ασίστ του Πέλκα, για να φτάσουμε στο 84΄ όπου ο Εβγέν Σάκχοφ, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, σε σέντρα του Μάτος, διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Τζανδάρης, Κάτσε, Μουνιέ, Λουντ (17′ Μυστακίδης), Δώνης (63′ Μολίνς), Λουσιάνο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μακ (69′ Ελ Καντουρί), Πέλκας (73′ Λημνιός), Μπίσεβαρ (82′ Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς.

Comments

Trending