ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ίδια αφετηρία, ίδιος προορισμός! (pic)

Τα στοιχεία που συνδέουν τον Νικολά Κουαλιάτα με τον Πάμπλο Γκαρσία!

Published

on

Ουρουγουανός ο ένας, Ουρουγουανός και ο άλλος! Αυτό δεν είναι ωστόσο το μοναδικό στοιχείο που “συνδέει” τον Νικολά Κουαλιάτα, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας, με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Η πιο δυνατή “σύνδεση” μεταξύ των δύο, έχει να κάνει με τους Μοντεβιδέο Γουόντερερς! Αμφότεροι, είναι κυριολεκτικά… παιδιά των “ασπρόμαυρων” της πρωτεύουσας της Ουρουγουάης, με τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ Β να “ανεβαίνει” στην πρώτη ομάδα τους τον Ιανουάριο του 1996 και να καταγράφει 35 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα τους,  ενώ ο Κουαλιάτα πήρε… προαγωγή τον Ιούλιο του 2019, καταγράφοντας έκτοτε 72 συμμετοχές, 7 γκολ και 12 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, ο Κουαλιάτα ετοιμάζεται να φύγει για πρώτη φορά από την Ουρουγουάη σε ηλικία 22 ετών ενώ ο Γκαρσία το έκανε στα 20, περνώντας τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ιούλιο του 1997!

Φυσικά, τα “ασπρόμαυρα” αποτέλεσαν και αποτελούν σημείο αναφοράς για τον “Κανάριο”, κάτι που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συμβεί και με τον Νικολά Κουαλιάτα, χωρίς μάλιστα να… μεσολαβήσουν άλλα χρώματα όπως συνέβη στην περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία!

 

 

Comments

Trending