ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Συνεχίζονται τα προβλήματα εν όψει ΑΕΚ!

Τα νέα της σημερινής προπόνησης

Published

on

Το κύπελλο τελείωσε προσωρινά για τον ΠΑΟΚ και όλοι πλέον σκέφτονται το φινάλε του πρωταθλήματος με 6 αγώνες, οι δύο εκ των οποίων θα είναι με τον Ολυμπιακό, ενώ το σερί των αγώνων ξεκινά με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. Εκεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει τις γνωστές απουσίες που αποκόμισε από τα προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι και τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η σημερινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, είχε στο “κυρίως μενού” της, την τακτική ανάλυση της ΑΕΚ, έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τις στατικές φάσεις.

Στο ιατρικό δελτίο, εκτός του Γιάννη Μιχαηλίδη, οι Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζαμπά, έκαναν θεραπεία για τους τραυματισμούς τους, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τσιγγάρας δούλεψαν σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μιτρίτσα ξεκίνησε με το πρόγραμμα της ομάδας και στο τέλος δούλεψε ατομικά.

Όπως και στους αγώνες με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και με τον Άρη στο πρωτάθλημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Comments

Trending