ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Συγχαρητήρια σε Μπακασέτα με… προπαγάνδα!

Άτιμο πράγμα το ενοχικό σύμπλεγμα…

Published

on

Πρωταθλητής Τουρκίας είναι από χθες ο Τάσος Μπακασέτας, έχοντας καταγράψει μία “μαγική” χρονιά με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ με 8 γκολ και 8 ασίστ σε 38 εμφανίσεις, βοηθώντας στον μέγιστο βαθμό την ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή μετά από 38 ολόκληρα χρόνια!

Φυσικά, η ΑΕΚ έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή της για τη μεγάλη επιτυχία του, ωστόσο θέλησε μέσω αυτού να κάνει και την… προπαγάνδα της!

Συγχαρητήρια Τάσο. Ένα ακόμα πανάξιο πρωτάθλημα στην καριέρα σου. Υπερήφανοι για εσένα“, ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην κοινότητα που διατηρεί στο Viber.

Πιο είναι το άλλο… πανάξιο πρωτάθλημα του Τάσου Μπακασέτα; Αυτό της Super League της σεζόν 2017-18, το πρωτάθλημα των… Κομινοποντίκηδων, των ψεμάτων, των… τρομοκρατημένων ποδοσφαιριστών του Μανόλο Χιμένεθ, των δικαστηρίων και της ανεπανάληπτης… παράστασης του Όσκαρ Γκαρθία!

Άτιμο πράγμα το ενοχικό σύμπλεγμα, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ στην προσπάθειά σου να πείσεις την κοινή γνώμη πως κέρδισες κάτι πανάξια ενώ στην πραγματικότητα δεν το άξιζες…

 

 

Comments

Trending