ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

8ος τερμάτισε ο ΠΑΟΚ Β, στα μπαράζ Βέροια και Λεβαδειακός (vid)

Πώς τελείωσε η κανονική διάρκεια της Superleague 2 και πώς αλλάζουν οι ισορροπίες

Published

on

Η σεζόν έκλεισε στη Superleague 2 και ο ΠΑΟΚ Β έχασε στην Λάρισα από τον τοπικό Απόλλωνα με 2-1 και έτσι η ομάδας της Θεσσαλίας παρέμεινε στην κατηγορία και ο ΠΑΟΚ Β με τον Πάμπλο Γκαρσία και το επιτελείο του, τερμάτισε στην 8η θέση της κατηγορίας με 44 βαθμούς σε 32 παιχνίδια. Στην ίδια κατηγορία ο Ολυμπιακός Β τερμάτισε στην 6η θέση με 51 βαθμούς, ο ΠΟΤ Ηρακλής στην 7η θέση με 48 βαθμούς και στην πρώτη θέση ήταν η Βέροια με 75 βαθμούς, ενώ από κάτω της είχε την ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια, την Ξάνθη, την Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στην ουρά της βαθμολογίας, 4 ομάδες πήραν τον δρόμο για την Football League. Τα Τρίκαλα τερμάτισαν στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς, ο Ολυμπιακός Βόλου με 29 βαθμούς, η Καβάλα που μετά την αντεπίθεση της δεν μπόρεσε να σώσει την χρονιά με 31 βαθμούς και ο Πιερικός που είχε υποβιβαστεί από την προηγούμενη αγωνιστική με 32 βαθμούς.

Στο δεύτερο όμιλο ο μεγάλος νικητής ήταν ο Λεβαδειακός με 72 βαθμούς, που από την αρχή φάνηκε να ήταν ο ισχυρός στην κατηγορία, αλλά πήρε την πρωτιά μαθηματικά τις τελευταίες αγωνιστικές. Πίσω του ήταν η Καλλιθέα με 65 βαθμούς και η Καλαμάτα με 61, ενώ εκείνες οι ομάδες που δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο Καραϊσκάκης Άρτας, η Ζάκυνθος και η Ρόδος. Μάλιστα εκείνη η ομάδα που βρέθηκε στην 14η θέση και θα μπορούσε να είχε υποβιβαστεί ήταν ο Παναθηναϊκός Β, αλλά ο κανονισμός αναφέρει ότι καμία δεύτερη ομάδα της Superleague 1 δεν μπορεί να υποβιβαστεί για τα τρία πρώτα χρόνια.

Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα των αγώνων της Superleague 2 και κυρίως τη νίκη με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του Διαγόρα στο Αιγάλω που έσωσε την ομάδα της Ρόδου και έστειλε στην τρίτη κατηγορία τον Αστέρα Βλαχιώτη:

Comments

Trending