ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον έσωσε ο Καραντώνης

Όταν δεν θα μπορεί ο Μανούχος, υπάρχει και ο Καραντώνης

Published

on

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα και θα μπορούσε κάλλισα να μην κερδίσει, ακόμα και να χάσει το παιχνίδι από την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης από την Ημαθία, έδειξε ότι δίκαια πήρε την σκυτάλη από τον Μανούχο στους ορισμούς του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-0 νωρίς στο παιχνίδι και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ έκανε το 2-0, αλλά ο ΠΑΣ με τον Περέα έκανε το 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου και έτσι ότι η ομάδα των Ιωαννίνων δεν πήρε στον Πειραιά για φιλική συμμετοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα ο Σνάιντερ στο 80′ έκανε το 2-2, ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τους παίκτες του Ηρακλή Μεταξά είτε για μία πρόωρη ισοφάριση είτε για το 2-3.

Εκείνη ανέλαβε δράση ο διαιτητής Καραντώνης. Εξ αρχής έδειξε 6 λεπτά καθυστερήσεις σε ένα παιχνίδι που είχε μόλις 2 μικρές διακοπές εξαιτίας του VAR και από το 80ο λεπτό και μετά ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν μέτρησε πολλά μαρκαρίσματα που δεν δόθηκαν φάουλ. Το μεγαλύτερο ατόπημά του όμως, ήταν ότι δεν κράτησε μόνο 6 λεπτά, καθώς το γκολ του Ρόνι Λόπες μπήκε στο 97:20 του αγώνα, δηλαδή 1,5 λεπτό μετά τα 6 λεπτά των καθυστερήσεων. Το παρόλα αυτά πανέμορφο γκολ του Λόπες στην “παράταση” της αναμέτρησης έφερε την κρίσιμη νίκη για τον Ολυμπιακό που είχε να κερδίσει από την πρώτη αγωνιστική των play-off και του αγώνα με τον Άρη στο ίδιο γήπεδο, ενώ ο Περέα και ο Ηρακλής Μεταξάς μετά το τέλος του αγώνα έδειξαν για ακόμα μία φορά τα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή από την Ημαθία.

Πλέον ο Ολυμπιακός έφτασε στους 73 βαθμούς σε 31 αγώνες στο πρωτάθλημα και είναι στην πρώτη θέση, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα έμεινε αδίκως στους 43 βαθμούς σε 32 αγώνες και στην 6η θέση.

Comments

Trending