ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ καλεί Κρέσπο!

Ξεκινούν οι συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου

Published

on

Το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ για τη διαμόρφωση του ρόστερ είναι σε εξέλιξη και πέρα από τις κινήσεις για την απόκτηση παικτών, ενδιαφέρον έχει και η πολιτική της ομάδας με τις ανανεώσεις.

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επαφές με στόχο την ανανέωση με τον Βιεϊρίνια που αναμένεται ότι θα συνεχίσει. Ανάλογες επαφές έχουν γίνει και με τον Μπίσεσβαρ, αλλά και τον Πασχαλάκη, θέματα που είναι υπό (οικονομική) διαπραγμάτευση.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών και αφού πέρασε ένα διάστημα αμφιταλαντεύσεων, ο ΠΑΟΚ πρόκειται να καλέσει για συζήτηση με στόχο την ανανέωση και τον Κρέσπο. Από τον Ιανουάριο ο παίκτης είχε ενημερωθεί για τις θετικές διαθέσεις της ομάδας, το όλο θέμα έμεινε λίγο πίσω, ο Ισπανός έκανε κάποιες δηλώσεις στη Μασσαλία όπου έβγαζε αγωνία για το μέλλον του και τώρα απ ότι φαίνεται έρχεται η ώρα των δύο πλευρών να τα ξαναπούν, κάτι που θα γίνει άμεσα.

Ο ΠΑΟΚ που για του χρόνου φαίνεται πώς θα πορευθεί με αρκετούς νέους που θα αποκτηθούν στις ηλικίες 22-26, αλλά θα εξακολουθήσει να ποντάρει και στην εμπειρία παικτών που τα τελευταία χρόνια κατέκτησαν πάρα πολλά τρόπαια με την ομάδα. Όσον αφορά στα στόπερ η επόμενη χρονιά φαίνεται ότι θα τον βρει με Ίνγκασον. Μιχαηλίδη, Μιχάι, Κρέσπο και τον Νορβηγό Νάσμπεργκ που θα αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Comments

Trending