ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: Η αποθέωση και το μήνυμα στον Τσόλακ

Χαμόγελα για τον Κροάτη που ανεβαίνει

Published

on

Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, έδειξε να χάνει την αυτοπεποίθησή του και την επαφή με τα δίχτυα, ωστόσο, ο Αντόνιο Τσόλακ το τελευταίο διάστημα κάνει ένα δυναμικό comeback.

Μετά το γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης” που χάρισε και την πρόκριση στον ΠΑΟΚ, ο Κροάτης επιθετικός πανηγύρισε ένα ακόμη τέρμα χθες, εκμεταλλευόμενος το κλέψιμο του Τόμας Μουργκ, μετα το λάθος του Τσούμπερ, για να ισοφαρίσει την ΑΕΚ.

Ο Τσόλακ πλάσαρε σωστά τον Στάνκοβιτς κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα στην Τούμπα, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του, ενώ στην αλλαγή του, είχε κι ένα τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που έδειξε ικανοποιημένος από την προσπάθειά του.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει μπει -πια- στο τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, ο Ρουμάνος τεχνικός ποντάρει πολλά και στην ψυχολογία των παικτών του και μετά το χθεσινό ντέρμπι, αποθέωσε τον Τσόλακ, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα στον Κροάτη.

“Ο Αντόνιο είναι ένας άνθρωπος είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά. Δίνει το 150% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, είτε έρχεται από τον πάγκο, είτε ξεκινάει βασικός. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω γι’ αυτόν.

Ίσως να έχασε λίγο την αυτοπεποίθηση του στο πρώτο μισό, λόγω των προβλημάτων που είχε πριν από ενάμιση χρόνο στο προηγούμενο πέρασμα του από εδώ. Τώρα αποκτά ξανά αυτοπεποίθηση κι είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending