ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια! (vid)

Το “διπλό” με γκολ των Ζουμπούλη, Βρύζα και οι 4 χιλιάδες “τρελαμένοι” φίλοι του ΠΑΟΚ στις κερκίδες!

Published

on

4 Μαϊου 1997. Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια! Ο ΠΑΟΚ “δοκιμάζεται” στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παίρνει… άριστα!

Με την υποστήριξη τεσσάρων χιλιάδων “τρελαμένων” φίλων του, ο Δικέφαλος του Βορρά φτάνει στη νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ των Πάρη Ζουμπούλη (24΄) , Ζήση Βρύζα (59΄) και κάνει ένα ακόμα βήμα για την έξοδό του στην Ευρώπη, τερματίζοντας εν τέλει 3ος μετά από έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη (13 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα).

Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ στο παιχνίδι ήταν να μειώσει στην εκπνοή με τον Χρήστο Κωστή, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε… πάρτι με πρωταγωνιστές τους “ασπρόμαυρους” και τον κόσμο τους!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Καραγιάννης, Μπορμπόκης, Καραγιάννης, Κωστένογλου, Μανωλάς, Βλάχος (46′ Μπατίστα), Μαλαδένης, Σαβέφσκι, Κετσπάγια (73′ Πλατάκης), Μαρσέλο, Κωστής.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Χατζηζήσης (62′ Παναγιωτίδης), Καπετανόπουλος, Κολομπούρδας, Πίρβου, Τασιόπουλος, Ζαγοράκης, Τουρσουνίδης, Φραντζέσκος (78′ Κατσούρης), Ζουμπούλης (67′ Ινεμπολίδης), Βρύζας.

Comments

Trending