ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρο “όχι” για την αλλαγή της ημερομηνίας του τελικού!

Επιστολή στην ΕΠΟ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Published

on

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει μία φημολογία, αναφορικά με την αλλαγή της ημερομηνίας του τελικού του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ξεκάθαρα θέση γι’ αυτό.

Οι “ασπρόμαυροι” απέστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να τεθεί τέτοιο ζήτημα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά πως δεν θα δεχθεί ούτε ως υπόνοια συζήτησης τέτοιου θέματος για λόγους -εκτός της τυπικής δέσμευσης που απορρέει από την προκήρυξη- που αφορούν τόσο την ήδη προγραμματισμένη μετακίνηση φιλάθλων και ομάδας, όσο και το σφιχτό χρονοδιάγραμμα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το γεγονός εξάλλου ότι ο βασικός όγκος φιλάθλων μας θα προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, κάνει αποτρεπτική τη μετακίνηση του αγώνα την Κυριακή, λόγω του εργάσιμου της επόμενης μέρας”.

Όλα αυτά, τη στιγμή που τώρα προκύπτει πως από πλευράς Cosmote TV, ζητήθηκε να αλλάξει η ώρα της σέντρας κι είναι -πια- ξεκάθαρο πως κανείς δε σκέφτεται τον κόσμο που θα ταξιδέψει -ΞΑΝΑ- στην Αθήνα, με τη μετακίνηση να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, εφόσον όντως υπάρξει αλλαγή…

Comments

Trending