ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προβλήματα κι αρνητικό σερί

Αυξάνονται τα προβλήματα, αλλά υπάρχει και η συνέχεια

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί του και γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να βρει -ξανά- απαντήσεις σε πολύ σημαντικές απουσίες, μιας κι έλειπαν και πάλι 9-10 βασικοί του ποδοσφαιριστές, καθώς νοκ άουτ τέθηκαν κι οι Λύρατζης, Ζίβκοβιτς και Ίνγκασον πριν από το παιχνίδι.

Κάπως έτσι, ο “Δικέφαλος” έμεινε για ένατο ματς χωρίς νίκη, έχοντας να επιδείξει τρεις ισοπαλίες κι έξι ήττες σε όλες τις διοργανώσεις τελευταία, σε ένα πολύ κακό σερί.

Με το non stop πρόγραμμα να συνεχίζεται, ο ΠΑΟΚ καλείται να στρέψει την προσοχή του τώρα στον Άρη και στο παιχνίδι της Τετάρτης που θα διεξαχθεί στην Τούμπα (18:30), με τον Λουτσέσκου να περιμένει νεότερα από το “μέτωπο” των τραυματιών, με φόντο τη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, ο “Δικέφαλος” θα ταξιδέψει στον Πειραιά το Σάββατο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το πρόγραμμα των πλέι οφ να κλείνει με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ενώ στις 21 του μήνα, θα αντιμετωπίσει τους “πράσινους” στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου.

 

Comments

Trending