ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Μέσα Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί

Προπόνηση με το βλέμμα στον Άρη, για να…«γυρίσει τον διακόπτη»

Published

on

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, την Τετάρτη(11/5), στην Τούμπα.

Άλλη μια μέρα που στην προπόνηση, το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γεμάτο. Οι Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Βιεϊρίνια και Κρέσπο βγήκαν στο γήπεδο για τρέξιμο.

Εκτός έμεινε ο Λευτέρης Λύρατζης, προληπτικά, για ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται στην Βραζιλία, κατόπιν ειδικής άδειας και ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Στα θετικά, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δείχνει να ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης από τους «Ζωσιμάδες». Ταυτόχρονα, στις απουσίες, δεν υπάρχει αναφορά στον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία και την κατοχή μπάλας με ασκήσεις, σε μια προπόνηση που είχε και οικογενειακό δίτερμα.

Επόμενη προπόνηση για τον Δικέφαλο του Βορρά, αύριο Τρίτη(10/5), στις 18:00, στο γήπεδο της Τούμπας.

Comments

Trending