ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράμπετς: «Να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση»

Ο Τσέχος στόπερ του Άρη για το σημερινό παιχνίδι στην Τούμπα!

Published

on

Για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18:30), μίλησε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στην κάμερα της Nova με τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό του Άρη να τονίζει:

Προερχόμαστε από μία μεγάλη ήττα, αυτή με τον Ολυμπιακό. Το πιο ανησυχητικό για μένα δεν ήταν η ήττα, αλλά η απόδοσή μας. Νομίζω πως τώρα, το πιο σημαντικό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι να ανεβάσουμε την απόδοσή και το επίπεδό μας. Να αποδείξουμε πως έχουμε την ποιότητα να παλέψουμε για τη τρίτη θέση.

Όλη τη χρονιά είχαμε σκαμπανεβάσματα. Κάναμε καλά παιχνίδια, κάναμε όμως και άσχημα, όπως αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ίδιο συμβαίνει και στα πλέι οφ. 

Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ίσως πρέπει να δουλέψουμε πάνω στη νοοτροπία μας. Αν όχι στην επόμενη σεζόν, σίγουρα στα τρία παιχνίδια που απομένουν, που για εμάς είναι τελικοί.

Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ντέρμπι και από ότι θυμάμαι και στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα τους ήμασταν το αουτσάιντερ. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, θα επικεντρωθούμε στην άμυνα και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην αντεπίθεση“.

Comments

Trending