ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήταν ωραία χρόνια με τους… Γιάχους! (vid)

Ανέμελες εποχές για το ΠΟΚ με Έλληνες διαιτητές!

Published

on

13 Μαΐου 2012. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από ακριβώς δέκα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ και γνωρίζει την ήττα με 2-0, αποτέλεσμα που οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και στους… Αθανάσιο Γιάχο και Αλέξανδρο Γρεβένη!

Με το σκορ στο 1-0 χάρη σε γκολ του Τοτσέ στο 62΄ και αφού ο Δικέφαλος έχασε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο Φωτάκης ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Καντέ!

Η απόφαση του Γιάχου και του βοηθού του; Κανένα πέναλτι, παρότι η φάση διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια τους!

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται έντονα, όπως και ο Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο, αλλά τι να το κάνεις; Ο Παναθηναϊκός διατηρεί το προβάδισμά του και στο 86΄ “σφραγίζει” τη νίκη με γκολ του Κλέιτον, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ! Ωραία χρόνια…

Oι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Καντέ, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καραγκούνης (68′ Κατσουράνης), Ζέκα, Σιμάο, Τοτσέ (84′ Βιτόλο), Κουίνσι (75′ Κλέιτον), Χριστοδουλόπουλος.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Έτο (46′ Αποστολόπουλος), Γκαρσία, Λάζαρ (68′ Ίβιτς), Φωτάκης, Γεωργιάδης (69′ Νιμανί), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Comments

Trending