ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η εξήγηση για τον Ολιβέιρα

Η ειδική διαχείριση του Πορτογάλου

Published

on

Έκανε το μεγάλο comeback μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, πήρε ακόμη και φανέλα βασικού στα πλέι οφ, ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια έμεινε εκτός.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν ταξίδεψε στην Αθήνα και δεν ήταν στον πάγκο στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, στη δική του περίπτωση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο Πορτογάλος έμεινε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνει μία δυνατή προπόνηση και να είναι απόλυτα έτοιμος για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, δεδομένου ότι δε θα ξεκινούσε στο βασικό σχήμα χθες.

“Ο Ολιβέιρα έμεινε εκτός με τον Άρη γιατί είχε μια αντίδραση στο τραυματισμένο του πόδι μετά το παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε στην βασική 11αδα για πρώτη φορά. Σήμερα (σ.σ. χθες), ήταν καλά αλλά αποφασίσαμε πώς θα ήταν καλύτερο να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και να κάνει ακόμη μια καλή προπόνηση, από το να ρισκάρουμε να έρθει να παίξει μόνο για 15 λεπτά

Είναι όλα υπό έλεγχο. Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και θέλουμε να τον φέρουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, από πλευράς ενέργειας κι αυτοπεποίθησης μετά τον τραυματισμό που είχε”, σημείωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από την παραμονή του Ολιβέιρα στη Θεσσαλονίκη.

Στον ΠΑΟΚ έχουν μπει σε μία λογική διαχείρισης, πλησιάζοντας προς το μεγάλο φινάλε, με τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να έχουν καθημερινά τετ α τετ με όλους τους παίκτες, τσεκάροντας την ετοιμότητά τους.

Comments

Trending