ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιλογές Λουτσέσκου για σήμερα και για Σάββατο

Μπίσεσβαρ-Λύρατζης για ενδεκάδα, επιστροφές και διαχείριση για τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό

Published

on

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός σήμερα για το πρωτάθλημα SuperLeague και… ετοιμασίες για τον τελικό κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που γίνεται το Σάββατο. Το PAOK24 έχει ρεπορτάζ για μερικές από τις σκέψεις και αποφάσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που πρέπει να διαχειριστεί μία πολύ ιδιαίτερη κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει σήμερα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει στη διαχείριση κάποιων παικτών που είναι πάρα πολύ επιβαρυμένοι, ή άλλων που είχαν τραυματισμούς,  ταυτόχρονα όμως να δώσει (ενόψει τελικού) και έναν αγωνιστικό ρυθμό σε παίκτες που έχουν να αγωνιστούν 10-20-25 ημέρες! Τόσο σύνθετη είναι η κατάσταση.

Αποστολή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά με βάση το ρεπορτάζ του PAOK24 από όλους όσους έλειπαν το τελευταίο διάστημα, αποφασίστηκε ότι βασικοί σήμερα θα είναι Μπίσεσβαρ και Λύρατζης. Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι που είχαν διάφορα προβλήματα είτε θα είναι στον πάγκο, είτε θα παραμείνουν εκτός. Το πολύ σημαντικό όμως είναι ότι οι περισσότεροι είναι καλά και πολλοί  εξ αυτών (ακόμη και οι Βιεϊρίνια-Ζαμπά) θα βρίσκονται σήμερα στον πάγκο! Από εκεί θα έρθει  και ο Κούρτιτς που σαφώς πρέπει να πάρει ανάσες μετά τα πολλά συνεχόμενα ματς που έχει αγωνιστεί.

Άρα ο ΠΑΟΚ μειώνει σιγά-σιγά τα προβλήματα και τις απουσίες του, σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμένεται να έχει μία 20άδα πολύ διαφορετική από αυτή που παρατάσσονταν μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα και όλα αυτά στην προσπάθεια να αυξήσει τις πιθανότητες για νίκη  και μαζί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το τι χρειάζεται ο κάθε παίκτης ενόψει του Σαββάτου.

 

Comments

Trending