ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χουάνκαρ: «Οι φίλαθλοι στο δρόμο, σου ζητούν να πάρεις την νίκη»

Η συνέντευξη του Ισπανού στην Marca ενόψει και του τελικού

Published

on

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική «Marca» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ομάδα του και τον ΠΑΟΚ.

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Προετοιμάζομαι για τον τελικό Κυπέλλου, που όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, δεν έχει φαβορί. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνει ένας όμορφος αγώνας» σημείωσε αρχικά ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές μεταξύ ισπανικού και ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Στην Ελλάδα η αλήθεια είναι ότι ζουν το ποδόσφαιρο πιο έντονα. Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα στον τελικό Κυπέλλου, γιατί στην Ελλάδα ξεφεύγουν τα πράγματα ορισμένες φορές» ενώ τέλος τόνισε την προσμονή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ενόψει τελικού:

«Οι φίλαθλοι σε βλέπουν στο δρόμο και σου ζητούν να πάρεις τη νίκη. Είναι ένας κόσμος που ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και καταφέραμε να επαναφέρουμε το όραμα και την ελπίδα με την επιστροφή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου»

Comments

Trending