ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικανοποιημένος από το Conference League ο Τσέφεριν

Τι δήλωσε για τη διοργάνωση ο πρόεδρος της UEFA

Published

on

Λίγες ώρες πριν από τον πρώτο τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φέγενορντ, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το Europa Conference League. Στην αρχή υπήρχαν πολλές συζητήσεις, ειδικοί που το χαρακτήριζαν ως μη σημαντικό», είπε ο Τσέφεριν και συνέχισε λέγοντας πως η Ρόμα και η Φέγενορντ είναι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν στο Champions League, ανυπομονώ να δω τον αγώνα».

Στη συνέχεια ο Τσέφεριν μίλησε για την επιλογή των Τιράνων για τον τελικό δηλώνοντας ότι «Τελικός στα Τίρανα; Καλύτερα μικρά γήπεδα με οπαδούς παρά άδεια γήπεδα. Νομίζω ότι ήταν καλή ιδέα ξεκινώντας με αυτό το νέο Kύπελλο».

Η λάμψη του Ζοσέ Μουρίνιο είναι αυτή που κλέβει την παράσταση στον τελικό με τον πρόεδρο της UEFA να μιλάει για τον Πορτογάλο προπονητή «Ο Μουρίνιο είναι μια ενδιαφέρουσα φιγούρα, έχουμε πολύ καλή σχέση. Θυμάμαι όταν μετά την κατάκτηση του Europa League ήρθε προς το μέρος μου δείχνοντας τα τρία με τα δάχτυλά του, τον ρώτησα γιατί και μου απάντησε ότι ήμουν ο τρίτος πρόεδρος με τον οποίο είχε κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.Eίναι ένας όμορφος άνθρωπος, είμαι πεπεισμένος ότι θα βάλει όλη του την ενέργεια για να κερδίσει πρώτος αυτό το Κύπελλο, να γράψει ιστορία, αφού όποιος κερδίσει θα είναι ο πρώτος σύλλογος που θα το κάνει», κατέληξε.

Comments

Trending