ΕΥΡΩΠΗ

«Τους σήκωσε από τις θέσεις τους…»

Η στιγμή του Χρήστου Τζόλη και οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες!

Published

on

Δυστυχώς για τους Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη, όπως φυσικά και για τους φίλους της Νόριτς, οι προβλέψεις των μπουκ το περασμένο καλοκαίρι για υποβιβασμό των “Καναρινιών” επιβεβαιώθηκαν!

Έτσι, η Νόριτς σχεδιάζει εδώ και καιρό την επόμενη ημέρα της η οποία θα την βρει στην Τσάμπιονσιπ, με την ιστοσελίδα sportsmole.co.uk” να κάνει τον δικό της απολογισμό για τη φετινή πορεία των “κιτρινοπράσινων”, ξεχωρίζοντας ως καλύτερη στιγμή τους φέτος το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ, στις 24 Αυγούστου, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη των “Καναρινιών” με σκορ 6-0!

Σε αυτό, ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ, ωστόσο η συνέχεια γι΄ αυτόν δεν ήταν ανάλογη. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος επιθετικός κατέγραψε μεν 17 συμμετοχές σε Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλο Αγγλίας και Λιγκ Καπ, αλλά αγωνίστηκε δε μόλις 531 λεπτά, χωρίς να καταφέρει να “γράψει” γκολ ή ασίστ!

Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός Χρήστος Τζόλης, που υπέγραψε από τον ΠΑΟΚ μόλις 12 μέρες νωρίτερα, ήταν φανταστικός στο παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ και σήκωσε τους οπαδούς της Νόριτς από τις θέσεις τους, παρόλο που περιορίστηκε σε ελάχιστα λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ” σημειώνεται στο ίδιο κείμενο, με το βέβαιο να είναι πως η πρώτη χρονιά του Τζόλη στο “Νησί” δεν κύλησε όπως ο ίδιος το περίμενε, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο!

Comments

Trending