ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα χρόνια του Κοτάρσκι στον Άγιαξ (vid)

Τι έκανε στις ακαδημίες των Ολλανδών ο Κροάτης

Published

on

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24 ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι πολύ κοντά στο να αποτελέσει την πρώτη επίσημη μεταγραφή για τον ΠΑΙΚ, μιας και ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει γρήγορα την εκκρεμότητα σε αυτή τη θέση.

Ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας προέρχεται από την ακαδημίες του Άγιαξ, με το επίπεδο της δουλείας στις νεαρές ηλικίες στην ομάδα του Αίαντα να είναι γνωστό σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο Κοτάρσκι στα χρόνια που αγωνίστηκε στον Άγιαξ Β μέτρησε πολλές συμμετοχές, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τη σεζόν 2018/19 ο Κροάτης αγωνίστηκε συνολικά 30 φορές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του 7 φορές.

Την αγωνιστική περίοδο 2019/20 ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ μέτρησε 13 συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα των Ολλανδών, κρατώντας το μηδέν τρεις φορές.

Αντίστοιχα και την περσινή χρονιά ο νεαρός Κροάτης αγωνίστηκε 13 φορές με τον Άγιαξ, χωρίς να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Υπενθυμίζουμε πως ο Άγιαξ για να τον αποκτήσει είχε δώσει περίπου 2 εκατ. ευρώ στην Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Comments

Trending