ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δύο… πρόσωπα του Σίντκλεϊ

Το… μισοάδειο ποτήρι της σεζόν για τον Βραζιλιάνο

Published

on

Ήταν 27 Αυγούστου όταν ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε με κάθε επισημότητα τον δανεισμό του Φερέιρα Περέιρα Σίντκλεϊ από τη Ντιναμό Κιέβου.

Εννιά μήνες μετά και το μέλλον του 29χρονου αριστερού οπισθοφύλακα μοιάζει αβέβαιο, μιας και ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και η οψιόν αγοράς που υπήρχε δεν φαίνεται ότι θα ενεργοποιηθεί.

Ο Σίντκλεϊ πήρε και με το παραπάνω τις ευκαιρίες του στον Δικέφαλο, αν αναλογιστεί κανείς τους χρόνους συμμετοχής που είχε καταγράψει με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου.

83 λεπτά συμμετοχής της σεζόν 2020-2021 και άλλα 28 λεπτά συμμετοχής στο ξεκίνημα της σεζόν 2021-2022, πριν πάρει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε συνολικά με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη σε 48 παιχνίδια, χωρίς όμως να καταφέρει να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για τον ίδιο στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρά τα αισιόδοξα πρώτα δείγματα γραφής με τις συνεχόμενες συμμετοχές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Δοκιμάστηκε και ως αριστερός εξτρέμ κάνοντας την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Δικεφάλου στο παιχνίδι με τη Γάνδη για τη φάση των «16» του Europa Conference League, ενώ νωρίτερα στο θεσμό, σκόραρε στο ματς των ομίλων με την Κοπεγχάγη όπου και εκεί η παρουσία του ήταν θετική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τέτοιο αριθμό συμμετοχών ο Σίντκλεϊ είχε να «πιάσει» από την παρουσία του στην Παραναένσε το 2017.

Με δεδομένη την κατάσταση που υπάρχει στην Ουκρανία και αν τελικά αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, η επόμενη μέρα για τον Σίντκλεϊ μοιάζει με ερωτηματικό.

Ο ίδιος σε πρόσφατες του δηλώσεις εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ευρώπη, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την επιστροφή του στην πρωτεύουσα.

Comments

Trending