ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αϊτόρ: «Δεν προκάλεσα τους φίλους του ΠΑΟΚ»

Συνεχίζει το αφήγημα περί… Ντεουλοφέου ο σκόρερ του Κυπέλλου

Published

on

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, χάρισε το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό, έδωσε συνέντευξη στους συμπατριώτες του, με αφορμή τη φετινή σεζόν, τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον ίδιο.

Φυσικά, η κουβέντα πήγε και στον προκλητικό πανηγυρισμό του, ο οποίος έφερε αντιδράσεις και την προσωρινή διακοπή του αγώνα, με τον ίδιο να συνεχίζει το… αφήγημα με περί μίμησης ενός πανηγυρισμού του Ντεουλοφέου, ενώ τόνισε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, άσχετα αν το έκανε…

«Ο πανηγυρισμός μου συζητήθηκε αρκετά. Μια μέρα πριν το παιχνίδι συναντήθηκα με τον ατζέντη μου, ο οποίος έχει και τον Ζεράρ Ντεουλοφέου, έναν ποδοσφαιριστή που μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Σε εκείνη τη συνάντηση είπα στον εκπρόσωπο μου ότι αν έβαζα ένα γκολ, θα πανηγύριζα το ίδιο με τον Ζεράρ. Όταν σκόραρα και πήγα να πανηγυρίσω, δεν το έκανα σκεπτόμενος να προκαλέσω, απλώς έκανα τον ίδιο πανηγυρισμό με τον Ντεουλοφέου. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το κατάλαβαν ως πρόκληση που φυσικά δεν ήταν και τελικά έγινε αυτό που έγινε» είπε στη «Marca» ο Αϊτόρ, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην πέτρα που δέχθηκε όσο και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κατάσταση ο Ματέου Λαόθ.

«Είμαι καλά. Μου έκοψε το χέρι, αλλά με την αδρεναλίνη από το ματς μπόρεσα να συνεχίσω να παίζω χωρίς πρόβλημα. Nομίζαμε ότι όταν σταμάτησε το παιχνίδι μετά την πέτρα που δέχτηκα, πως δεν πρόκειται να παίξουμε άλλο. Αλλά ο Λαόθ μας είπε στο τούνελ των αποδυτηρίων να είμαστε ήρεμοι ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να διεξαχθεί ο αγώνας. Αυτό ήταν που θέλαμε. Ήταν περίεργο γιατί μετά την διακοπή έπρεπε να παίξουμε 10 λεπτά συν τον πρόσθετο χρόνο και μετά να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Εκείνη η διακοπή πριν από την ανάπαυλα ήταν τελικά το κλειδί. Είπαμε μεταξύ μας ότι πρέπει να βγούμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο σαν να ήταν το σκορ στο 0-0. Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο που μπορούσε να σκοράρει ανά πάσα στιγμή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.

Comments

Trending