ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το ΦΕΚ

Οι επόμενες κινήσεις για τη Νέα Τούμπα

Published

on

Από χθες και από πολιτικές πηγές έγινε γνωστό ότι υπόθεση του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα προχώρησε με την αναμενόμενη υπογραφή της Προέδρου της Δημοκρατίας που ακολούθησε την έγκριση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Όλα αυτά ήταν αναμενόμενα.  Για να δούμε τι ακολουθεί…

Κατ’ αρχάς πρέπει να τονιστεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια επίσημη πληροφόρηση και απλά περιμένει το τυπικό του πράγματος με τη δημοσιοποίηση στο ΦΕΚ. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα τελειώσει ένας μεγάλος γραφειοκρατικός κύκλος ενεργειών που ήταν και μονόδρομος για ένα νέο μεγάλο έργο όπως αυτό. Αλήθεια είναι ότι σε όλα όσα έγιναν υπήρξε καθυστέρηση, φθάσαμε όμως στο καλοκαίρι του 2022 και φαίνεται ότι θα υπάρχει το πολυαναμενόμενο γραφειοκρατικό αποτέλεσμα.

Όταν το ΠΔ πάρει ΦΕΚ και όταν το πλήρες περιεχόμενό του έρθει σε γνώση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε ο  κόσμος της ομάδας θα πρέπει να περιμένει ανακοινώσεις. Μόνο τότε θα πάρει θέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εκεί θα γίνουν γνωστές οι επόμενες κινήσεις που ήδη έχουν δρομολογηθεί. Οι πιο σημαντικές εξ αυτών αφορούν την ανάδοχο εταιρία που θα αναλάβει το σύνολο των μελετών που πρέπει να γίνουν, αλλά και τον τρόπο που ο κόσμος θα πάρει θέση για το σχέδιο του γηπέδου, κάτι που αποτελεί επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη.

Όλα αυτά, αν όλα πάνε καλά από την ερχόμενη εβδομάδα…

Comments

Trending