ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρέωση του ΠΑΟΚ στην άμυνα

Οι πολλές αλλαγές πιέζουν πλέον τον Δικέφαλο για να είναι πιο νωρίς έτοιμος

Published

on

Πριν από λίγη ώρα ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ενώ μέσα από το PAOK24 πληροφορηθήκατε πως το πιθανότερο είναι ο Ισπανός να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ.

Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να «τρέξουν» τις υποθέσεις που αφορούν την άμυνα. Παρελθόν πέρα από τον Κρέσπο, αποτέλεσε και ο συνοδοιπόρος του όλα αυτά τα χρόνια στο κέντρο της άμυνας Φερνάντο Βαρέλα.

Σίγουρη στο μετόπισθεν είναι η παρουσία του Ίνγκο Ίνγκασον, ενώ από εκεί και πέρα τραυματίας είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που σίγουρα θα απουσιάζει μέχρι και το φθινόπωρο, ενώ στο αέρα είναι η παρουσία του Ενάϊ Μιχάι στην ομάδα. Αν συνυπολογίσουμε και το τέλος της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, γίνεται αντιληπτό πως ο Δικέφαλος πάει για ριζική ανανέωση της άμυνάς του.

Στον αντίποδα κλεισμένος πρέπει να θεωρείται ο Ιβάν Νάσμπερηκ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Ζοσέ Μπότο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει και την περίπτωση του Γερμανού κεντρικού αμυντικού Μάρκο Ρέντε, με την υπόθεση να παρουσιάζει δυσκολίες όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Με την αποχώρηση του Χοσέ Κρέσπο από την ομάδα, επιτακτική είναι η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα ποιοτικού παίκτη στο κέντρο της άμυνας, με το όνομα του Ρίτσεντλι Μπαζούρ να έρχεται σήμερα στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο. Ο Ολλανδός αγωνίζεται με άνεση τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Comments

Trending