ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη νύχτα και πάλι! (vid)

Βασικός ο Μπίσεσβαρ στην ήττα του Σουρινάμ στο Μεξικό με 3-0!

Published

on

Την ήττα με 3-0 γνώρισε πριν λίγες ώρες το Σουρινάμ στο Μεξικό, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου του  Nations League της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε στα πρώτα 77 λεπτά της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ρέγες, να “καθαρίζουν” το παιχνίδι στο 40΄ χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Μάρτιν και να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Σάντσεζ!

Έτσι, μετά από τρεις αγωνιστικές, η Τζαμάικα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, το Μεξικό ανέβηκε στη 2η με τρεις βαθμούς και το Σουρινάμ αρκείται στον έναν βαθμό που κατέκτησε κόντρα στη Τζαμάικα στην πρεμιέρα, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από την πλευρά του να ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν με 57 παιχνίδια (51 με τον ΠΑΟΚ και 6 με το Σουρινάμ)!

Trending

Exit mobile version