ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τούρκοι θέλουν την ΠΑΕ Ξάνθη» – Η Μαρούπα το ξέρει; (pic)

Δημοσίευμα που… ανάβει φωτιές και ενεργοποιεί (;) τα αντανακλαστικά των μηχανισμών

Published

on

Ποιος έχει ξεχάσει το σκηνικό που στήθηκε από την προηγούμενη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπό την εποπτεία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ; Κανείς κι ας πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια…

Ποιος έχει ξεχάσει τις «μαρτυρίες» που είχε βρει το τότε μέλος της Επιτροπής και νομικός, Ειρήνη Μαρούπα, από την τοπική έρευνα που είχε κάνει η ίδια, όπως είχε αναφέρει τότε; Κανείς.

Να που σχεδόν δύο χρόνια μετά, η ΠΑΕ Ξάνθη, φέρεται να γίνεται πρωταγωνίστρια, τουλάχιστον σύμφωνα με ένα δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας, το οποίο αναφέρει πως Τούρκοι ενδιαφέρονται για να την αποκτήσουν! Σε μία περίοδο, που οι σχέσεις με τους γείτονες είναι τεταμένες και μάλιστα, σε μία πολύ ιδιαίτερη περιοχή.

Όπως βλέπετε από το πρωτοσέλιδο «χτύπημα», γίνεται λόγος για… «υποχρέωση της κυβέρνησης να ερευνήσει το θέμα» και εδώ πλέον, άπαντες περιμένουν τις κινήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που μπορεί να μην έχει Μαρούπα, αλλά έχει ακόμα κάποια μέλη που ήταν και στην προηγούμενη υπόθεση της Ξάνθης και φυσικά, παραμένει υπό την εποπτεία Αυγενάκη.

Θα έχουμε ανάλογες «αυτοψίες» αυτήν τη φορά; Το πανελλήνιο ανησυχεί…

Comments

Trending