ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό που στεναχώρησε τον Λουτσέσκου

Η τροπή που πήρε η υπόθεση Κρέσπο και ο προβληματισμός για τη… νέα άμυνα του ΠΑΟΚ

Published

on

Η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ αλλάζει κατά πολύ τη νέα σεζόν μετά τις αποχωρήσεις παικτών όπως οι Κρέσπο, Βαρέλα, Πασχαλάκης, που τα τελευταία χρόνια αποτελούσαν την «ασπρόμαυρη» σταθερά στα μετόπισθεν.

Λουτσέσκου και Μπότο έχουν καταστρώσει το πλάνο τους προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στις θέσεις αυτές και να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα ενόψει της πρώτης συνάντησης του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη για τη νέα σεζόν και εν συνεχεία την αναχώρηση για την Ολλανδία εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την τροπή που πήρε η υπόθεση του Κρέσπο, με τον Ισπανό αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.

Το ότι δεν πείστηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ο Κρέσπο παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, ήταν κάτι που στεναχώρησε τον Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήθελε να υπολογίζει και τη νέα σεζόν στον Ισπανό αμυντικό, όμως πλέον τα πλάνα του αναπροσαρμόζονται.

Οι αλλαγές στην «ασπρόμαυρη» άμυνα γίνονται πολλές και θα είναι… επικίνδυνες έως ότου «δέσουν» τα νέα πρόσωπα και αυτό το καταλαβαίνει καλά ο Λουτσέσκου.

Comments

Trending