ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H πρόταση του ΠΑΟΚ στον Σβαμπ

Ο Αυστριακός μίλησε για το μέλλον του ενώ αναμένεται η απάντηση του

Published

on

Μια από τις περιπτώσεις ανανέωσης συμβολαίου, είναι αυτή του Στέφαν Σβαμπ, με τον Αυστριακό να έχει στα χέρια του πρόταση για 1+1 χρόνο από τον ΠΑΟΚ, με αυτόματη ανανέωση αν πιάσει το 70% των αγώνων με 30λεπτες συμμετοχές.

Ο ίδιος θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο, ωστόσο τα δεδομένα του ΠΑΟΚ είναι αυτά, δεν αλλάζουν και είναι στο χέρι του 32χρονου μέσου να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί αυτό που του προτείνει η ομάδα.

Σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του πάντως, ο ίδιος επισήμανε πως προτεραιότητα του είναι η ανανέωση με τον Δικέφαλο, καθώς αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα που του αρέσει και του ταιριάζει.

«Το μέλλον μου θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να μιλήσουμε. Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά. Προτεραιότητα είναι να βρεθεί λύση με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος χαφ! Και οι δύο πλευρές ελπίζουμε ότι θα βρούμε τη λύση. Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στην Ελλάδα, μου ταιριάζει ποδοσφαιρικά και προσωπικά. Θα μπορούσα κάλλιστα να με φανταστώ κι άλλη χρονιά εκεί…».

Αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ραπίντ Βιέννης και της LASK, ανέφερε: «Ο Κιούχμπαουερ (σ.σ. προπονητής της LASK) ξέρει ότι θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τη Ραπίντ! Αν επέστρεφα στην Αυστρία, θα ασχολούμουν με τη LASK και τη Ραπίντ».

Comments

Trending