ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλείνει Ντάντας ο ΠΑΟΚ» (vid)

Οι Πορτoγάλοι επιστρέφουν για τον νεαρό διεθνή μέσο

Published

on

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία, και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Maisfutebol», αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Τιάγκο Ντάντας.

Ουσιαστικά οι Πορτογάλοι επανέρχονται στον νεαρό χαφ που είχα γραφτεί και κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν για τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να καταλήγει τελικά στον Φιλίπε Σοάρες. Για την ώρα, όπως σημειώνεται στην ιβηρική χερσόνησο, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό σημείο.

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μπενφίκα μέχρι το 2024, ωστόσο οι «Αετοί» είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ζοσέ Μπότο εκτιμά την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του Ντάντας και θέλει να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη.

Γεννημένος το 2000, ο Ντάντας αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε ως δανεικός με την φανέλα της Τοντέλα, με την οποία σε 34 συμμετοχές είχε 4 γκολ και 2 ασίστ. Στο παρελθόν πέρασε με δανεισμό, για ένα εξάμηνο, και από την Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέγραψε 2 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα.

Συνολικά έχει αγωνιστεί και 25 φορές με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας ενώ αγωνίστηκε 90 λεπτά και ήταν ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, στην πρόσφατη νίκη με 2-1 επί της Ελλάδας, για τα προκριματικά του Euro U21.

 

Comments

Trending