Preseason

Ο ΠΑΟΚ για τους τρεις που έμειναν εκτός

Ημέρα αποφόρτισης στον Δικέφαλο πριν την επιστροφή στις διπλές προπονήσεις

Published

on

Στην Ολλανδία χτυπάει η καρδιά του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ εκεί όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ενημέρωσε για τα όσα έγιναν την Πέμπτη και κυρίως για την κατάσταση των Κάργα, Ρικάρντο και Λύρατζη.

Αναλυτικά:

Το πρωινό ήταν αφιερωμένο στην αποφόρτιση και στο γυμναστήριο με τους ποδοσφαιριστές να έχουν το ελεύθερο ν’ ακολουθήσουν το δικό τους πρόγραμμα ανάλογα με την επιβάρυνσή τους.

Δύο από αυτούς, ο Αντρέ Ρικάρντο κι ο Γιάννης Κάργας προτιμήθηκε να μείνουν στο γυμναστήριο και το απόγευμα για προληπτικούς λόγους, αφού ενσωματώθηκαν στην ομάδα τις τελευταίες μέρες και είχαν μεγαλύτερη καταπόνηση.

Θεραπεία ακολούθησε κι ο Λευτέρης Λύρατζης που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Γκόου Αχέντ Ίγκλς και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Πρόγραμμα επανένταξης έκανε ο Βιεϊρίνια , ενώ το δικό του… αγώνα συνεχίζει ο Μιχαηλίδης .

Το υπόλοιπο γκρουπ μετά το ποδοβόλεϊ αποφόρτισης στο ένα γήπεδο δούλεψε στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας και στο άλλο στην ανασταλτική λειτουργία.

Την Παρασκευή (01.07) ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις διπλές προπονήσεις.

 

Comments

Trending