ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η Γκρόνινγκεν

Το προφίλ της σημερινής αντιπάλου του ΠΑΟΚ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δίνει σήμερα στις 16:30, το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, κόντρα στη Γκρόνινγκεν.

Μια ομάδα που είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια στην Eredivisie, χωρίς να έχει σημειώσει κάποια μεγάλη επιτυχία, αλλά και χωρίς να κινδυνεύει να χάσει τη θέση της σε αυτήν. Πέρσι, τερμάτισε στη 12η θέση της κατάταξης, πέντε βαθμούς πίσω από την όγδοη Χέρενφεν, που διεκδίκησε στα πλέι οφ, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το καλοκαίρι αυτό, προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο της, με τον 62χρονο Γερμανό, Φρανκ Βόρμουτ, να αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία για την επόμενη τριετία, προερχόμενος από τέσσερα χρόνια στη Χέρακλες.

Το μεγάλο της αστέρι, θεωρείται ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός, Γιόργκεν Στραντ Λάρσεν, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία υπολογίζεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ και πέρσι, είχε 17 γκολ σε 35 συμμετοχές.

Μέχρι στιγμής, έχει κάνει έξι μεταγραφικές κινήσεις, φέρνοντας τους Βαν Γκέλντερεν και Μουσάμπα από την U21 του Άγιαξ, τον μέσο Πελουπεσί από τη Γκιρεσούνσπορ και τον Ορατμαγκόεν από τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς, τον τερματοφύλακα Βέριπς δανεικό από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και το νεαρό επιθετικό Μόρτενσεν από την Καλμάρ. Νωρίτερα, πούλησε έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ στη Μπριζ, τον 19 χρονο Ολλανδό αριστερό μπακ, Μέιγερ.

Σήμερα, δίνει το πρώτο της φιλικό για την προετοιμασία της, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, να είναι προγραμματισμένο για τις 7 Αυγούστου, στην πρεμιέρα της Eredivisie. Ακολουθούν φιλικά με Αμβούργο, Όσναμπρικ, Έμεν και Οσασούνα

Comments

Trending