ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tα επόμενα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Οι επόμενες φιλικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους

Published

on

Όπως ενημερωθήκατε , την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν μία βόλτα στην Ολλανδία θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ , με την ομάδα να επιστρέφει από αύριο ξανά στη σκληρή δουλειά και τις… διπλές προπονήσεις.

Η προσοχή όλων στρέφεται στην επόμενη φιλική αναμέτρηση, εκεί όπου ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί ​​του την Άλκμααρ (06/07, 19:00). Αναμφισβήτητα αυτό θα είναι το πιο απαιτητικό -έως τώρα- «τεστ» για τον Δικέφαλο, που θα αντιμετωπίσει την ομάδα που τερμάτισε 5η στο Ολλανδικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Η αναμέτρηση αναμένεται να έχει έντονο Ελληνικό χρώμα, καθώς στην Ολλανδική ομάδα αγωνίζονται τόσο ο Παντελής Χατζηδιάκος, όσο και ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Από κει και πέρα ​​ο Δικέφαλος, που θα παραμείνει επί Ολλανδικού εδάφους μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (09/07) την Σταντάρ Λιέγης (δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα διεξαγωγής), η οποία προέρχεται από μία αρκετά μεγάλη αγωνιστική σεζόν, καθώς τερμάτισε στην 14η θέση του Βέλγικου πρωταθλήματος.

Τέλος, το πρωί του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα στην ίδια μέρα, κόντρα στην Τοπ Ος, ομάδα που τερμάτισε στην 14η θέση της δεύτερης κατηγορίας του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει με αυτόν τον τρόπο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ώστε να βγάλει ακόμη περισσότερα συμπεράσματα για καθέναν από αυτούς.

 

 

Comments

Trending