Preseason

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το σοκ

Νέα μεταγραφικά πλάνα έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις

Published

on

Σχέδια, πλάνα, αποφάσεις και προγραμματισμός, αλλά πολλές φορές στη ζωή και στο ποδόσφαιρο ένα γεγονός έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τις αρχές της εβδομάδας δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Τσόλακ για πολλούς και διάφορους λόγους, ένας από τους οποίους ήταν και η ανετοιμότητα ή αβεβαιότητα για τον Ολιβέιρα που επέστρεφε από επέμβαση στους χιαστούς. (Άσχετο αυτό με το ατύχημα στα πλευρά. ΑΤΥΧΗΜΑ και όχι κάτι πιθανό ή αναμενόμενο για όσους μπορούν να αντιληφθούν τη διαφορά των εννοιών). Την Τρίτη όλα άλλαξαν και την Τετάρτη έφυγε ο Τσόλακ που πίεζε, με τον ΠΑΟΚ να αποφασίζει την απόκτηση του Μπράντον Τόμας, θέλοντας να αλλάξει και τη χημεία της επίθεσής του. Την Πέμπτη γνωστοποιήθηκε οριστικά ότι ο Ολιβέιρα έσπασε τα πλευρά του σε ένα απίστευτο σκηνικό που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην επίθεση του ΠΑΟΚ, εκεί που πλέον και η ίδια η ομάδα δεν υπολογίζει και στον Ελ Καντουρί!

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μείνει η ομάδα χωρίς φορ, με έναν αριστερό winger (τον ανέτοιμο Κουαλιάτα) και ένα δεκάρι, τον Σοάρες που δεν είναι ακριβώς το 10 με τα ποιοτικά και ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία θα έπρεπε να ποντάρει ο ΠΑΟΚ !

Έγινε ό τι έγινε και από χθες το μεσημέρι όλος ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ έχει κινητοποιηθεί για να εκτιμήσει την πραγματικότητα και να δώσει λύσεις σε μία επείγουσα κατάσταση.

Μέχρι και χθες-προχθές ίσχυε ότι ο ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά για τον Νάρει, είχε προβλήματα στην υπόθεση Μπίσεσβαρ που παρέμενε ανοικτή, ενώ πάρθηκε η απόφαση για μία ποιοτική και πιο ακριβή ενίσχυση στη θέση 10 αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Τα χθεσινά γεγονότα δημιουργούν επείγουσα κατάσταση και ο ΠΑΟΚ σπεύδει να αντιδράσει με την πιο σημαντική απόφαση να αφορά -όπως φαίνεται- την επίσπευση της απόκτησης του πιο ποιοτικού-ακριβού δεκαριού, φυσικά και του Νάρεϊ! Από εκεί και πέρα με τον Μπίσεσβαρ η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο.

Άρα: Ο ΠΑΟΚ επαναφέρει εσπευσμένα τον Κούτσια που μόλις είχε ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και παίρνει μία απόφαση που μένει να υλοποιηθεί μια και οι καθυστερήσεις είναι πάντα επίφοβες, ώστε άμεσα να κινηθεί για ένα πιο ποιοτικό (άρα και πιο ακριβό) δεκάρι.

Οι πράξεις και τα γεγονότα θα δείξουν τι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ημέρες όπου ο ΠΑΟΚ μπαίνει και σε μία άλλη φάση της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Comments

Trending