ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τελευταίες «ανάσες» πριν τους… τελικούς!

Στιγμές χαλάρωσης για τους παίχτες του Δικέφαλου ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Published

on

Το τέταρτο και τελευταίο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους έδωσε ο χθες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γιώργου Κούτσια.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Apeldoorn, με την ομάδα να επιστρέφει σήμερα στην βάση της. Όπως ενημερωθήκατε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που έρχεται.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, αναχώρησε από χθες για τη Ρουμανία, έτσι ώστε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια του πριν πάρει κι αυτός τον δρόμο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη.

Επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού για όλη την ομάδα είναι την Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας με τον Δικέφαλο να αναμένει έως τότε και ενισχύσεις που θα δυναμώσουν το ρόστερ ενόψει της απαιτητικής σεζόν που έρχεται αλλά και των αναμετρήσεων κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας.

Comments

Trending