ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι «νέοι» της αυριανής προπόνησης

Με νέα πρόσωπα αναμένεται να διεξαχθεί η αυριανή προπόνηση

Published

on

Μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες μετά την προετοιμασία στο Άπελντοορν, η ομάδα επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις με φόντο τα διπλά παιχνίδια κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας (21 & 28 Ιουλίου).

Η αυριανή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας θα έχει και νέα πρόσωπα καθώς πέρα από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που θα δώσει το «παρόν» μετά και την οριστική συμφωνία του με τον Δικέφαλο, και ο Μπράντον Τόμας, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιήσει την παρθενική του προπόνηση.

Δεδομένου ότι ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, το πιο πιθανό είναι να βρεθεί στην προπόνηση της Τετάρτης, έτσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει την προετοιμασία του, καθώς μέχρι τώρα έκανε ατομικές προπονήσεις στην πατρίδα του.

Υπενθυμίζεται πως το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League αναμένεται να δώσει ένα τελευταίο παιχνίδι.

Αντίπαλος του Δικεφάλου θα είναι ο Παναιτωλικός, με την φιλική αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ενώ να σημειωθεί ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Comments

Trending