ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιούνε: «Υπολογίζω τον Νάρεϊ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Συνέχεια στο σήριαλ δίνει ο προπονητής της Φορτούνα Ντίσελντορφ

Published

on

Το σήριαλ σχετικά με την μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί, με τον Δικέφαλο να προσπαθεί για πάνω από ένα μήνα, πλέον, να καταφέρει συμφωνία με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του παίκτη.

Παράλληλα, η γερμανική ομάδα προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Bundesliga 2, με τον προπονητή, Ντάνιελ Τιούνε να δηλώνει, σχετικά με τον Νάρεϊ, πως τον υπολογίζει για το παιχνίδι με το Μαγδεμβούργο, το Σάββατο 16 Ιουλίου.

«Δεν έχω να πω κάτι για τον Νάρεϊ. Ήταν ξεκάθαρος στην επικοινωνία του μαζί μου. Η επιθυμία του παίκτη να φύγει είναι εμφανής. Ξέρω πώς νιώθει. Προσφέρει τη δουλειά του και δεν δίνει την αίσθηση ότι απεργεί ή αρνείται να εργαστεί» τόνισε αρχικά ενώ σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου πρόσθεσε:

«Θα ήμουν χαρούμενος αν έμενε εδώ. Ο Κάλεντ θα είναι στην ομάδα αν προπονείται όλη την εβδομάδα. Το αν θα παίξει από την αρχή είναι κάτι άλλο. Δεν μπόρεσε να κάνει τόσα πολλά στην προετοιμασία».

Όλα αυτά, λίγες μόνο ώρες μετά τα γερμανικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κάλεντ Νάρεϊ να έχει εκνευρίσει τον Τιούνε και να μην υπολογίζεται για τις υποχρεώσεις της Φορτούνα από εδώ και πέρα.

Το σημαντικό βέβαια για τον ΠΑΟΚ, είναι να τελειώσει η υπόθεση της απόκτησης του Γερμανού εξτρέμ το συντομότερο δυνατό, καθώς στον Δικέφαλο πλέον μετρούν 9 ημέρες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και τα παιχνίδια με την Λέφσκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Comments

Trending