ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δέκα μεταγραφές, δυο μήνες πριν την αυλαία!

Η ποσότητα, η ποιότητα και ο χρόνος

Published

on

Δυο μήνες πριν την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε δέκα μεταγραφικές κινήσεις. Οι ασπρόμαυροι είχαν προετοιμαστεί για ένα καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών και θα έπρεπε να τρέξουν καθώς οι ημερομηνίες των επίσημων αναμετρήσεων τους πίεζαν. Η απώλεια του κυπέλλου έφερε το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 21 Ιουλίου και όλα έγιναν με ορόσημο αυτή την ημερομηνία.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ συμπληρώνει μια πεντάδα μεταγραφών με αγορά της ελευθέρας, καθώς προηγήθηκαν οι Κουαλιάτα, Κοτάρσκι, Σάστρε και Κάργας, με τον ΠΑΟΚ να δαπανά ένα ποσό που αγγίζει τα 6.000.000 Ευρώ. Στη λίστα υπάρχουν και οι Τόμας, Νέσμπεργκ, Ρικάρντο και Ρ. Σοάρες που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι, αλλά και ο δανεικός Ντάντας.

Ο Γέφερσον Σοτέλδο είναι έτοιμος να μπει και αυτός στη λίστα των δανεικών, με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει τις περισσότερες από τις ανάγκες του. Τη δεδομένη στιγμή, και με φόντο τις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του νέους καθαρόαιμους εξτρέμ όπως θα ήθελε, καθώς ο Νάρει έρχεται στο παρά ένα και στα αριστερά λογίζεται ο Κουαλιάτα που είναι «διπλοθεσίτης», ενώ και στο κέντρο της άμυνας υπάρχει το «αλλά» με τον Νέσμπεργκ που ναι μεν έχει συμφωνήσει αλλά θα είναι διαθέσιμος από τις αρχές Αυγούστου.

 

Comments

Trending