ΕΥΡΩΠΗ

«Γνωρίζονται» Κούτσιας και Πινάρ!

Η πρόσφατη συνάντηση των δύο και το γκολ του Γεωργιάδη τζούνιορ!

Published

on

Όπως έχει γίνει γνωστό, διαιτητής στο μεθαυριανό παιχνίδι στη Σόφια μεταξύ της Λέφσκι και του ΠΑΟΚ, ορίστηκε ο 34χρονος Γάλλος Ζερεμί Πινάρ, ο οποίος δεν έχει “σφυρίξει” στην έως τώρα καριέρα του σε ευρωπαϊκό αγώνα ελληνικής ομάδας!

Ωστόσο, σε έναν ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου ο Πινάρ δεν θα είναι και τόσο… άγνωστος! Ο λόγος για τον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος πριν από τρεις εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου, αγωνίστηκε υπό το βλέμμα του Γάλλου ρέφερι, στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας U18 κόντρα στην αντίστοιχη της Τουρκίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των Μεσογειακών Αγώνων της Αλγερίας!

Στο συγκεκριμένο ματς, ο Πινάρ έβγαλε τέσσερις φορές την κίτρινη κάρτα από τσεπάκι του και την έδειξε μία φορά σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας και τρεις σε παίκτες της Τουρκίας, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με νίκη των Τούρκων με σκορ 2-1!

Σε ότι αφορά την παρουσία του Κούτσια, ο 18χρονος φορ του ΠΑΟΚ πήρε φανέλα βασικού από τον Αναστάσιο Θέο και αγωνίστηκε στα πρώτα 62 λεπτά, ενώ το μοναδικό γκολ της Ελλάδας, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ, πέτυχε στο 81΄ ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης, γιος του Γιώργου Γεωργιάδη!

Comments

Trending