ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Χαρούμενος για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, έχω μεγάλο κίνητρο»

Επιβεβαίωση της μεταγραφής και από τον ίδιο τον Ραούλ Μοριτσέλι!

Published

on

Σε ιταλική ιστοσελίδα μίλησε ο Ραούλ Μοριτσέλι, εξωτερικεύοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για την “μετακόμισή” του στον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Ιταλός στόπερ, ο οποίος αφήνει τη Ρόμα και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, δήλωσε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα “vocegiallorossa.it”:

Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και επετεύχθη συμφωνία πριν από λίγες μέρες. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτή την εμπειρία, που θα με κάνει καλύτερο. Θα αλλάξω χώρα και όλα θα είναι καινούργια, αλλά έχω πολύ μεγάλο κίνητρο.

Για μένα, ο Αλμπέρτο Ντε Ρόσι (σ.σ. ο προπονητής της ομάδας Νέων της Ρόμα που αποχώρησε από τον πάγκο των Ρωμαίων μετά από 19 χρόνια) ήταν σαν πατέρας, δάσκαλος όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά και της ζωής. Σημαίνει πολλά και είναι τιμή μου που τον είχα προπονητή. Ήταν ακόμη μεγαλύτερη τιμή που ήμουν μέλος της τελευταίας ομάδας που είχε προπονητής πριν φύγει από τη θέση του.

Επίσης, ήταν μεγάλη υπόθεση το ότι έκανα προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα. Για μένα, που είμαι Ρωμαίος και παίκτης της Ρόμα, ήταν ήδη ωραίο να προπονούμαι στην πρώτη ομάδα, ειδικά με έναν προπονητή σαν τον Μουρίνιο.

Γεννήθηκα εδώ, είμαι οπαδός της Ρόμα και η επιστροφή μου θα ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να μου συμβούν στο μέλλον“.

Comments

Trending