ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα ο Σοτέλδο!

Ο τραυματισμός του Βενεζουελάνου, η νέα κριτική προς το πρόσωπό του και ο ΠΑΟΚ!

Published

on

Στην έδρα της Πατσούκα δοκιμάζεται τα ξημερώματα της Δευτέρας η Τίγκρες, με την πρωτοπόρο της Liga MX να στερείται ωστόσο τις υπηρεσίες του Γέφερσον Σοτέλδο!

Και αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Τίγκρες, ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό, με το σχετικό tweet του μεξικανικού συλλόγου να αναφέρει:

«Σας πληροφορούμε ότι ο Γέφερσον Σοτέλδο έχει φλεγμονή του προσαγωγού μυός του δεξιού μηρού, επομένως η επιστροφή του στη δράση εξαρτάται από την εξέλιξη του τραυματισμού  και προς το παρόν, δεν θα ταξιδέψει ταξιδέψει στην Πατσούκα».

Κάπως έτσι, ο Σοτέλδο παραμένει στο… μάτι του κυκλώνα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “laopinion.com”, με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει μεταξύ άλλων πως το κλίμα για τον ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να μην είναι καλό, έχοντας προηγηθεί η απουσία του από προπόνηση προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του και το αυτοκινητικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη!

Δεδομένων των συνθηκών, η Τίγκρες δείχνουν να έχουν κουραστεί από τον Σοτέλδο και αυτό ήταν ο λόγος για μία πιθανή μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Με αυτόν τον νέο τραυματισμό, ο Σοτέλδο χάνει μια νέα ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα του Χερέρα και φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής που έλαμψε με το νούμερο 10 της Σάντος, είναι προορισμένος να μην δείξει το ταλέντο του φορώντας τα χρώματα της Τίγκρες, με τα οποία μόλις και μετά βίας έχει σκοράρει ένα γκολ από την άφιξή του έως σήμερα. 

Στους τραυματισμούς, προστίθενται και οι αντιαθλητικές συμπεριφορές που φαίνεται να συνεχίζουν να τον ακολουθούν και οι φίλαθλοι δυσκολεύονται να αφήσουν πίσω τους. Το ταλέντο του Σοτέλδο είναι αδιαμφισβήτητο, μένει να δούμε όμως αν η Τίγκρες έχει άλλη υπομονή με τον ποδοσφαιριστή και αν τελικά μπορεί να δείξει από τι είναι φτιαγμένος ή καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα” καταλήγει ο συντάκτης του κειμένου!

Comments

Trending