ΕΥΡΩΠΗ

Επιβραβεύουν τους οπαδούς οι παίκτες της Αντβέρπ!

Αξιέπαινη πρωτοβουλία μετά τη νίκη στη Νορβηγία εις βάρος της Λίλεστρομ!

Published

on

Την απόφαση να επιστρέψουν το αντίτιμο του εισιτηρίου σε όσους οπαδούς ταξίδεψαν στη Νορβηγία, πήραν οι ποδοσφαιριστές της Αντβέρπ!

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του βελγικού συλλόγου θέλησαν να επιβραβεύσουν τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν από το Βέλγιο έως τη Νορβηγία για το χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τη Λίλεστρομ, στο οποίο η Αντβέρπ επικράτησε με 3-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν λοιπόν να αποζημιώσουν αυτούς τους ωραίους «τρελούς» για το πολυδάπανο ταξίδι, επιστρέφοντας στους λογαριασμούς τους το αντίτιμο του εισιτηρίου που πλήρωσαν για να δώσουν το παρών.

«Οι παίκτες αποφάσισαν να επιστρέψουν τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα στους οπαδούς που ταξίδεψαν μαζί τους. Το κάνουν αυτό ως ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκαναν οι οπαδοί για να φτάσουν στη Νορβηγία. Το ποσό θα καταβληθεί αυτόματα στον αριθμό λογαριασμού με τον οποίο αγοράστηκε το εισιτήριο. Οι οπαδοί δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα μόνοι τους» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Αντβέρπ!

Comments

Trending