ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναχωρεί για Δράμα ο ΠΑΟΚ Β’

Ετοιμάζεται για… βουνό η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία!

Published

on

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β’ ενόψει της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ετοιμάζεται πλέον για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, στον Βώλακα της Δράμας.

Η δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης (9/8) στη Σουρωτή, ενώ την Τετάρτη (10/8) αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό τον Βώλακα, εκεί όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με «παλιούς» και νέους παίκτες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν και τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα έχουν ως στόχο το «ξεμούδιασμα» των παικτών. Μετά την επιστροφή από την Δράμα, ο ΠΑΟΚ Β’ θα δώσει περισσότερα φιλικά, τα οποία θα έχουν ως στόχο την προετοιμασία της ομάδας με φόντο τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μπορεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να ξεκινάει, όμως το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, δυσκολεύει τον σχεδιασμό, καθώς δεν υπάρχει σιγουριά όσον αφορά την ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν, το πρόγραμμα της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου αλλά και των υπόλοιπων ομάδων της Λίγκας θα προσαρμοστεί ανάλογα με τις εξελίξεις του πρωταθλήματος της Super league 2.

Comments

Trending