ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα για Μουργκ και ΛΑΣΚ

Τι αναφέρουν στην Αυστρία για την υπόθεση του μέσου του Δικεφάλου

Published

on

Για τα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση του Τόμας Μουργκ κάνουν λόγο σήμερα δημοσιεύματα στην Αυστρία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αυστριακοίί ΠΑΟΚ και ΛΑΣΚ βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. «Μπορεί η Λίντσερ να μην θέλει να πληρώσει τις ετήσιες απολαβές του Τόμας Μουργκ που φτάνουν τις 500.000 ευρώ, ωστόσο, τα παζάρια φαίνεται ότι συνεχίζονται με τον ΠΑΟΚ», τονίζεται στο δημοσίευμα.

«Είναι γεγονός ότι η Λίντσερ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Μουργκ γιατί είναι ένας παίκτης γνώριμος και ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στην μεσαία γραμμή. Υπάρχουν όμως πολλές λεπτομέρειες στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν είναι μεταγραφικές εικασίες. Η ΛΑΣΚ έχει ήδη αρνηθεί να δεχτεί την ετήσια αμοιβή των 500.000 του Μουργκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024.», σημειώνουν.

Για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θέτουν και μία ακόμα παράμετρο λέγοντας «Για να υπάρξει μια λύση και ο Μουργκ να συνεχίσει την καριέρα του στην Λίντσερ, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να αναλάβει ένα μέρος της αμοιβής για μια σεζόν, για την οποία η ΛΑΣΚ θα τον αποκτήσει ως δανεικό, οπότε το ποσό της μεταγραφής θα εξαρτάται επίσης από το αν ή σε ποια διοργάνωση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου θα καταφέρει να συμμετάσχει η αυστριακή ομάδα με τον Μουργκ στην σύνθεση της.»

Λόγος γίνεται και για το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μουργκ, σημειώνοντας ότι «Επίσης κάτι ενδιαφέρον, είναι ότι ο Μουργκ έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο ROGON, το οποίο έφερε πρόσφατα τον Άκος Κέσκεζ στην ΛΑΣΚ, ενώ έχει και άλλους δυο παίκτες στην αυστριακή ομάδα, τους Τόμας Γκόινινγκερ και Τόμας Ζάμπιτσερ.»

Comments

Trending