ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι απόντες της πρεμιέρας

Με φόντο την αναμέτρηση με Παναιτωλικό

Published

on

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά την προσεχή Παρασκευή με την αναμέτρηση του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης και το Σάββατο, 20 Αυγούστου, στις 21:45, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Μετά την έφεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ εναντίον της πρωτόδικης ποινής για όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου, η αναμέτρηση θα γίνει με κόσμο καθώς η ποινή των ασπρόμαυρων μειώθηκε σε χρηματικό πρόστιμο (υπήρχε τιμωρία έδρας τριών αγώνων).

Από την αναμέτρηση, υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που θα είναι στη λίστα των απόντων. Ο πρώτος δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μιχαηλίδη που βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης από την επέμβαση αποκατάστασης χιαστού.

Ο δεύτερος είναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει αποβληθεί στα δυο τελευταία επίσημα παιχνίδια που αγωνίστηκε, στον τελικό του κυπέλλου και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέφσκι. Κόντρα στον Παναιτωλικό θα εκτίσει την ποινή για την αποβολή του στον τελικό του κυπέλλου. Όσο για την ποινή της αποβολής με τη Λέφσκι, θα την εκτίσει στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, όταν αυτό καταγραφεί. Ο τρίτος είναι ο Ιβάν Νάσμπεργκ, που ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού.

Τα δυο ερωτηματικά είναι οι Ράφα Σοάρες και Χάρης Τσιγγάρας. Αμφότεροι ακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει όσο πλησιάζουμε στην ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Ο Πορτογάλος έκανε ένα πρώτο βήμα επιστροφής καθώς την Δευτέρα (15/8) έβγαλε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Comments

Trending