ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ευκαιρία του Τσαούση!

To ντεμπούτο του 22χρονου μπακ στην Τούμπα και το προηγούμενο 90άλεπτο!

Published

on

Από τη στιγμή που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Μάιο και ο Ράφα Σοάρες δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί πλήρως από τη θλάση που υπέστη στο δικέφαλο, η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, θα είναι ο Μάριος Τσαούσης!

Κάπως έτσι, ο 22χρονος αμυντικός, τον οποίο ο Δικέφαλος απέκτησε το 2010 σε ηλικία 10 ετών από τον Ηρακλή, θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στην Τούμπα με την “πρώτη” ομάδα, έχοντας αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του σε επίσημο παιχνίδι στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, στο οποίο κατέγραψε ένα “γεμάτο” ενενηντάλεπτο!

Πλέον, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου σε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία, ο νεαρός μπακ έχει την ευκαιρία να κερδίσει ακόμη περισσότερους “πόντους”, με ουκ ολίγοι να είναι αυτοί που πιστεύουν πως μέσω της σκληρής δουλειάς και της βελτίωσης των αδυναμιών του, μπορεί να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ και να αποτελέσει σύντομα βασικό “γρανάζι” της “μηχανής” του.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσαούσης έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Βόλο και Σπάρτακ Τρνάβα, ενώ πέρσι κατέγραψε 23 συμμετοχές και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League 2, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β!

Comments

Trending