ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχάι: «Αυτά μου είπε ο Νέλσον Ολιβέιρα»

Οι… προγραμματικές δηλώσεις του πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ!

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Φαμαλικάο έκανε ο Ενέα Μιχάι, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων αυτά που του είπε για τη νέα του ομάδα ο Νέλσον Ολιβέιρα.

«Όταν μου έκαναν την πρόταση να έρθω στη Φαμαλικάο, μίλησα με τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και συνειδητοποίησα ότι είχαν πολύ καλή άποψη για μένα. Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές στη Φαμαλικάο και θέλουμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο φέτος. Πιστέψτε σε εμένα και στον σύλλογο, για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.

Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο και επιθετικό αμυντικό, που προσπαθεί πάντα να διαβάζει εγκαίρως το παιχνίδι. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την καθημερινή δουλειά.

Έχω δει κάποια παιχνίδια του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ξέρω πως υπάρχουν τρεις ή τέσσερις σύλλογοι που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες είναι πάνω – κάτω στο ίδιο επίπεδο. Ξέρω ότι θα είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. με πολλή ποιότητα και καλούς παίκτες.

Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα μου είπε καλά πράγματα για τον σύλλογο και πως θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα“.

Comments

Trending