ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιεράκης: «Μέντορες Ίνγκασον και Κρέσπο»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για το ντεμπούτο του

Published

on

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, έκανε ντεμπούτο κόντρα στον Παναιτωλικό και μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε σε όσα έζησε, χαρακτηρίζοντας μέντορες του τον Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά και τον Άνχελ Κρέσπο που έφυγε.

Αναλυτικά, όσα είπε…

Για το αν ήταν έκπληξη η συμμετοχή του στην ενδεκάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Είναι πολύ συγκινητικό που έγινε στην Τούμπα, με μια σημαντική νίκη. Δεν ήταν έκπληξη για μένα, δουλέψαμε πολύ και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Για τα συναισθήματα του στην ομάδα και για την αγωνία του πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Καθημερινά όλους αυτούς τους μήνες με βοηθάνε όλοι από τους συμπαίκτες μέχρι τους φυσιοθεραπευτές. Αγωνία δεν ένιωθα, το διαχειρίστηκα καλά και το είδα σαν όλα τα παιχνίδια και σε αυτό με βοήθησαν όλοι».

Για τη σχέση του με τους Ίνγκασον και Κρέσπο: «Μπορούμε να τους πούμε και μέντορες. Με βοήθησαν πολύ και οι δύο».

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό κι αν έχει μείνει πίσω αλλά και για την επόμενη μέρα: «Εννοείται ανήκει στο παρελθόν. Ό,τι έγινε, έγινε. Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα και έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για τη συνεργασία του με τον Κοτάρσκι: «Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, υπάρχει εμπιστοσύνη και έχουμε καλή επικοινωνία. Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνέχεια».

Comments

Trending