ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τα δεδομένα για Τσιγγάρα

Το ενδιαφέρον κι η εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ

Published

on

Το όνομα του Χάρη Τσιγγάρα φιγουράρει από το βράδυ της Δευτέρας στα μέσα της Ιταλίας, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα τόσο η Μπολόνια, όσο κι η Σαμπντόρια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Ο Τσιγγάρας βρίσκεται -εδώ και καιρό- στη λίστα ομάδων τόσο από την Ιταλία, όσο κι από το Βέλγιο και την Ολλανδία, με τους Ιταλούς να προσανατολίζονται σε πρώτη φάση σε δανεισμό με οψιόν, κάτι που προφανώς δεν μπορεί να ικανοποιήσει τον ΠΑΟΚ.

Στον “Δικέφαλο” δε δείχνουν διατεθειμένοι να πουν το “ναι” για κάποιο δανεισμό, δεδομένης της κατάστασης στη μεσαία γραμμή κι αυτή τη στιγμή, μοιάζει δύσκολο να υπάρξει τέτοια συμφωνία.

Έχοντας ξεπεράσει -όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς- ο Τσιγγάρας μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και είναι ξανά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, που σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ζοσέ Μπότο.

Ο Τσιγγάρας ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2024 τον περασμένο Νοέμβρη, ενώ στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πρόθεση εδώ και καιρό να υπάρξει αλλαγή των οικονομικών δεδομένων, όπως είχατε διαβάσει μέσα από το PAOK24.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα ότι υπάρχει πρόταση για τον παίκτη.

 

Comments

Trending