ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ασύλληπτη επίδοση του Κούρτιτς! (pic & vid)

Το απίστευτο ποσοστό στις πάσες και η αποθέωση του Ντέμη Νικολαΐδη

Published

on

Στην εκπομπή «Monday FC» των καναλιών Novasports, o Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζει και φέτος την αγωνιστική δράση, ξεχωρίζοντας ένα πραγματικά, μοναδικό στατιστικό που προέκυψε από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Αυτό, είχε να κάνει με το ασύλληπτο 150/154 του Γιάσμιν Κούρτιτς, μαζί με τις 131/136 του Τιάγκο Ντάντας και τις 93/99 του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ποσοστά που συγκρίνεται μόνο με αυτά που έκαναν που οι Τσάβι και Ινιέστα στη μεγάλη εποχή της Μπαρτσελόνα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νικολαΐδης.

«Τα νούμερα αυτά, τα έχω δει μόνο σε Μπαρτσελόνα, Τσάβι, Ινιέστα κλπ. Οι πάσες είναι περίπου 60-70 για τον πρώτο κάθε ομάδας και ο Κούρτιτς έκανε 154 και οι 150 ήταν σωστές. Δηλαδή, έκανε τέσσερις λάθος πάσες! 97%! Ήταν παντού και όταν κάποιος έχει τόσο μεγάλα νούμερα, δεν περιμένεις ότι θα τα έχει κι άλλος.

Έρχεται ο Ντάντας, με 136 πάσες με μόλις πέντε λάθος! Απίστευτο και αυτό! Ο Αουγκούστο, από τις 99 πάσες, έκανε έξι λάθος. Δεν το έχω ξαναδεί εγώ! Από αυτούς τους παίκτες, έχει περίπου 400 πάσες και γενικά τα νούμερα, είναι περίπου 500-600. Μια καλή ομάδα στην Ελλάδα, κάνει κάπου τέτοια νούμερα σε πάσες» ανέφερε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Comments

Trending