ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεγάλη βραδιά του Τζόλη! (vid)

Ακριβώς δύο χρόνια από την εντυπωσιακή νίκη – πρόκριση εις βάρος της Μπεσίκτας!

Published

on

25 Αυγούστου 2020. Σαν σήμερα, πριν από δύο ακριβώς χρόνια, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην – άδεια λόγω lockdown – Τούμπα την μετέπειτα Πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπεσίκτας, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, σε “μονό” παιχνίδι!

Τελικό αποτέλεσμα; 3-1 για τον Δικέφαλο και πρόκριση στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους “ασπρόμαυρους” του Αμπέλ Φερέιρα να μπαίνουν με το… μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό και να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 7΄ με τον Χρήστο Τζόλη, ύστερα από ασίστ του Στέφαν Σβαμπ!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά αντ΄ αυτού ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, εκ νέου με τον Χρήστο Τζόλη, αυτή τη φορά από ασίστ του Τσούμπα Άκπομ!

Έξι λεπτά αργότερα δε, ο Τζόλης “βρήκε” τον Δημήτρη Πέλκα και ο δεύτερος πέτυχε το 3-0, με την Μπεσίκτας να μειώνει στο 36΄ με τον Λάριν ύστερα από λάθος της “ασπρόμαυρης” άμυνας και με τον Δικέφαλο να χάνει και πέναλτι στο 40΄ με τον Τσούμπα Άκπομ!

Στο δεύτερο ημίχρονο, το 3-1 δεν άλλαξε παρά τις ευκαιρίες των δύο ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται πανηγυρικά στον επόμενο γύρο, στον οποίο απέκλεισε τη Μπενφίκα, εκ νέου στην Τούμπα!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Καντουρί, Σβαμπ, Ροντρίγκο (44′ Λημνιός), Τζόλης (84′ Ζαμπά), Πέλκας (76′ Εσίτι), Άκπομ.

Comments

Trending